Circus has been built around 4 levels, giving a strong feeling of volume and space availability.
The absence of columns or sustaining pillars makes the space quite "lofty" and open. That contributes to the overall atmosphere as people are spread various levels and yet can visually interact wit
h whatever is happening on the premises.

The space is dynamic and has a focal point, centrally located and used as the Bar area.
Circulation flows has been designed to avoid service team members using client’s circulation areas.

As the space was designed to open at lunch, a considerable amount of daylight is spurred through a large cupola and two glassed facades.

Moreover, Circus holds monthly Painting Exhibitions, promoting young Lebanese talents as well as international artists. We are open to consider making the Circus space available to any artist to exhibit his/her creation, be it sculptures, objects or any artifacts.